Description de l'offre

Finance Manager

CDI

Temps complet

Het Heijderbos - Heijen

Description de la mission

Vind jij het leuk om budgetten te beheren en targets te behalen? Ben jij daarnaast op zoek naar een mooie vervolg stap in jouw financiële carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou! Center Parcs zoekt een Finance Manager voor ons park in Heijderbos.

 

Wat pak jij op als Finance Manager?

Als Finance Manager ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarbudgetten, de bedrijfseconomische analyses en rapportages van het park. Als onderdeel van het Managementteam stuur je andere leden van het MT bij om gestelde targets en budgetten te halen. Je houdt anderen scherp, maar zult ook anderen “challengen” om nieuwe inzichten te creëren om in beweging te komen en te houden. Daarnaast zorg je uiteraard proactief voor een adequate administratieve organisatie, beantwoord jij vragen met betrekking tot administratieve/financiën van de gehele parkorganisatie en ben je verantwoordelijk voor zowel de prospectief als retrospectief gerichte financiële informatie. Je draagt bij aan de verantwoordelijkheid voor de geldstroom en (kluis) beheer van geldwaarden op het park en het beheer van de op het park aanwezige omzetregistratie systemen.

 

Team

Je geeft leiding aan vier personen van de financiële administratie en orderdesk. Daarnaast maak je deel uit van het MT bestaande uit de Safety & Pool-, Operations-, Technical-, Housekeeping en HR en je ontvangt leiding van de General Manager.

 

Center Parcs

Center Parcs is onderdeel van Pierre Vacances. Met maar liefst 29 parken in 4 landen biedt Center Parcs het gehele jaar door unieke vakantie-ervaringen. Begin 2023 hebben we onze nieuwe identiteit gelanceerd. Wij als ‘’Happy Family Makers’’ hebben daarom allemaal dezelfde missie: Iedereen inspireren om een echte verbinding met de natuur te maken en met elkaar. Blije en zorgeloze medewerkers zorgen voor blije gasten en waanzinnige ervaringen.

Pourquoi nous rejoindre ?

–             Een goede werksfeer waar hard werken en plezier hebben hand-in-hand gaan;

–             Een salaris van 4000-4500 bruto per maand (o.b.v. een 38-urige werkweek);

 

–             Personeelspas: Met de personeelspas kunnen medewerkers en gezinsleden gebruik maken van (gratis) faciliteiten en kortingen op de Nederlandse, Belgische en Duitse Center Parcs en Sunparks parken;

–             Korting op een vakantie bij Center Parcs, Pierre Vacances en andere acties;

–             Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrièrestappen.

Votre profil

Jij past in deze functie omdat:

–             Je in het bezit bent van een HBO/Bachelor diploma of vergelijkbaar;

–             Je over minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring beschikt binnen een gelijksoortige functie;

–             Een uitstekende taalbeheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift hebt. goede kennis van de Duitse taal is een pré;

–             Je beschikbaar bent voor duty-diensten: gedurende weekenden, ongeveer één keer per 5 à 6 weken en gemiddeld twee late diensten per maand ben je aanwezig op het park en fungeer je als aanspreekpunt voor zowel gasten als medewerkers. Ook feestdagen vallen hieronder.

–             Je goede kennis hebt van MS Office. Excel is een must;

–             Je woonachtig bent op max. een uur reisafstand van het Heijderbos en flexibel qua werkdagen en werktijden bent;.

–             Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden. Ook kan je goed het overzicht bewaken in hectische situaties en neemt een kritische houding aan wanneer nodig

 

 

Tijd voor actie!

Ben jij de gedreven, actieve en aanpakkende Happy Family Maker die wij zoeken en ben jij enthousiast geworden door het lezen van deze vacature? Solliciteer dan snel via onze button en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!

Center Parcs

Bienvenue chez Center Parcs, de la part de nos 8700 « Happy Family Makers » en Europe, 2000 en France. Depuis nos 29 différents domaines ou notre siège à Paris, nous embrassons la même mission : Inspirer chacun à se reconnecter à la nature et à ceux qui lui sont chers. Si comme nous vous êtes convaincus que la famille, au sens large du terme, est une composante essentielle du bonheur venez leur créer le cocon idéal pour leur permettre de se concentrer sur l’essentiel : recharger les batteries ensemble au cœur d’une nature préservée

Plan de rénovation massif, nouvelles ouvertures de domaines au Danemark et en Allemagne, fort ancrage local… nous repensons constamment l’expérience client : Plus digitale, plus authentique et plus locale. Notre ambition devenir le Leader Européen du tourisme local réinventé, un tourisme à impact positif.

Rejoignez-nous avec votre volonté de vous surpasser, votre esprit d’équipe sans faille et votre orientation client !

Vous pourrez compter sur la bienveillance et le soutien de tous vos collègues et vous appuyer sur une culture qui donne du poids à vos idées, vous accompagne dans votre développement professionnel où chaque jour est différent avec une bonne dose de fun!

Cette offre ne correspond pas vraiment à ce que vous attendiez, voici quelques possibilités supplémentaires

Sauveteur Aquatique H/F

  • Métiers sur site - Piscine
  • FRANCE, 41 - CHAUMONT-SUR-THARONNE (Les Hauts de Bruyères)
  • CDI
Voir l'offre

Maître-Nageur Sauveteur H/F

  • Métiers sur site - Piscine
  • FRANCE, 57 - HATTIGNY (Les Trois Forêts)
  • CDI
Voir l'offre
×