Description de l'offre

Stage Recruitment

Stage

Temps complet

Head Office Capelle

Description de la mission

Ben jij een enthousiaste student(e) met een passie voor mensen en een oog voor talent? Heb je altijd al willen ontdekken hoe het wervingsproces verloopt in een dynamische en internationale organisatie? Dan is dit jouw kans!

 

Tijdens het doorspitten van de mail kom je een sollicitatieaanvraag tegen van een student die heeft gereageerd op de vacature die je zelf hebt geschreven. Je belt de student op en vraagt of hij/zij tijd heeft voor een kennismaking gesprekje. Deze bereid je tot op de puntjes voor. Je hebt zelfs een kennismaking met de manager van de afdeling voordat je het gesprek aangaat met de kandidaat. Tot verbazing is de kandidaat beter dan je had gedacht! Je gaat vol enthousiasme een voorstel schrijven voor de manager! Zo ziet een dag als recruitment stagiaire bij Center Parcs eruit – vol met interessante ontmoetingen, verrassingen en het matchen van talent met kansen.

 

Door jouw enthousiasme en ervaring die je hebt opgedaan op school wil je nu ook graag ervaring opdoen in het werkveld. Van het schrijven van vacatures tot het aannemen van nieuwe stagiaires, alles is mogelijk en geen dag is hetzelfde. Naast het leren van het wervingsproces ben je ook met creatieve ontwerpen bezig voor vacatures via Canva. Hiervoor heb je contact met je internationale collega’s in België, Frankrijk en Duitsland of ben je te vinden bij verschillende hogescholen om Center Parcs te promoten. Als klap op de vuurpijl mag je ook mee op parkbezoek om andere collega’s te leren kennen en om het product van we verkopen zelf te beoordelen.

 

Voor deze stage hoef je geen expert te zijn! Aan de hand van jouw enthousiasme en leergierigheid helpen de stagebegeleiders jou te ontwikkelen binnen recruitment.

 

Met wie ga jij samenwerken?

Samen met een andere stagiaire ga je Lisa en Dennie ondersteunen met de dagelijkse werkzaamheden. We delen met de afdelingen HR en interne communicatie een kantoor waar ook jij een plek zal krijgen. Naast dat er in dit kantoor hard gewerkt wordt is er ook altijd tijd voor een dagelijkse dosis gezelligheid!

Pourquoi nous rejoindre ?

·       Een leuk team met een eigen plek op kantoor;

·       Een stagevergoeding van €433,33 op basis van een fulltime werkweek;

·       Goede begeleiding van je stagebegeleiders;

·       Korting op een vakantie bij Pierre & Vacances Center Parcs en andere acties;

·       Personeelspas: Met de personeelspas kunnen medewerkers gebruik maken van (gratis) faciliteiten en kortingen op de Nederlandse, Belgische en Duitse Center Parcs en Sunparks parken.

Votre profil

·       Je doet een hbo-studie in de richting van HRM, Toerisme, hotelmanagement, Facility Management, toegepaste psychologie, economie of een andere relevante studie;

·       Je bent vanaf september 2024 beschikbaar voor de stage;

·       Jij bent flexibel, proactief en spontaan;

·       Je gaat graag gestructureerd te werk;

·       Je wilt je mensenkennis verbreden en bent dan ook sociaal aangelegd;

·       Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel schriftelijk als mondeling;

·       Een rijbewijs B is een pre.

 

Tijd voor actie!

Ben jij die leergierige en gestructureerde happy family maker die ons kleine team komt versterken? Kan jij niet wachten om zelf anderen blij te maken met een stage? Stuur dan je cv en motivatie en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie of thee om over jouw toekomstige stage te praten.

 

Vragen?

Heb jij nog vragen? Laat het ons weten via werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com of stuur een appje naar Lotte Bongers en Melanie Alberts via +316 82 68 96 19

Center Parcs

Bienvenue chez Center Parcs, de la part de nos 8700 « Happy Family Makers » en Europe, 2000 en France. Depuis nos 29 différents domaines ou notre siège à Paris, nous embrassons la même mission : Inspirer chacun à se reconnecter à la nature et à ceux qui lui sont chers. Si comme nous vous êtes convaincus que la famille, au sens large du terme, est une composante essentielle du bonheur venez leur créer le cocon idéal pour leur permettre de se concentrer sur l’essentiel : recharger les batteries ensemble au cœur d’une nature préservée

Plan de rénovation massif, nouvelles ouvertures de domaines au Danemark et en Allemagne, fort ancrage local… nous repensons constamment l’expérience client : Plus digitale, plus authentique et plus locale. Notre ambition devenir le Leader Européen du tourisme local réinventé, un tourisme à impact positif.

Rejoignez-nous avec votre volonté de vous surpasser, votre esprit d’équipe sans faille et votre orientation client !

Vous pourrez compter sur la bienveillance et le soutien de tous vos collègues et vous appuyer sur une culture qui donne du poids à vos idées, vous accompagne dans votre développement professionnel où chaque jour est différent avec une bonne dose de fun!

Cette offre ne correspond pas vraiment à ce que vous attendiez, voici quelques possibilités supplémentaires

Stage - Assistant(e) Chargé(e) de Marque et Communication Center Parcs France H/F

  • Fonctions support - Ventes & Marketing - Marketing
  • FRANCE, 75 - PARIS (Siège Center Parcs)
  • Stage
Voir l'offre

Apprenti Coordination Événementiel H/F

  • Métiers sur site - Séminaire
  • FRANCE, 77 - BAILLY-ROMAINVILLIERS (Villages Nature Paris)
  • Alternance
Voir l'offre
×