Description de l'offre

Stage Management Ondersteuning Trainingscentrum SSC

Stage

Temps complet

De Kempervennen - Westerhoven

Description de la mission

Shared Service Centre – Westerhoven

 

Vind jij het leuk te helpen bij de ontwikkeling van een internationale organisatie? Ben jij benieuwd wat het inhoudt een cursus te organiseren en kijk jij er naar uit samen te werken met een gezellig team? Kijk dan snel naar deze Management Support Stage op het Training Center van Center Parcs in Westerhoven!

 

Klaar voor een nieuwe stagedag start je jouw computer op. Gisteren heb je een meeting met de trainers gehad, zij namen samen de inhoud van een nieuwe training door en vertellen jouw hoe je hierin kan ondersteunen. Na deze meeting heb je gelijk een planning opgesteld, zoals aan jou is gevraagd. Inmiddels heb je akkoord van alle trainers en kan je beginnen met het uitnodigen van de medewerkers. Vanmiddag ga je op zoek waar je de materialen kan bestellen die gisteren door de managers werden gevraagd.

 

Tijdens deze stage coördineer jij de trainingen voor de medewerkers binnen Center Parcs Nederland en België. Jij bent verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden binnen het Training Centrum zoals de planning, maar ook de verwerking van de trainingen. Je hebt veel contact met managers en medewerkers van de afdelingen en regelt de afwerking van de trainingen tot in de puntjes. Verder houd jij je bezig met het  aanpassing van e-learnings. Denk bijvoorbeeld aan het klaarzetten van het lesmateriaal in de online omgeving. Ook ondersteun jij in de voorbereiding van diverse activiteiten en projecten voor de trainingen en zorg je dat de trainers voldoende materiaal hebben om de training te kunnen geven.

Dankzij de inspanning die jij levert tijdens de stage, kunnen onze collega’s voor de gasten van Center Parcs een ultiem verblijf verzorgen!

 

Met wie ga je samenwerken?

Als nieuwe collega kom je terecht op de afdeling Training Center en zal je nauw samenwerken met de collega’s die zowel werken voor parken in Nederland als België. Je krijgt een vaste plek op het Shared Service Centre (SSC) op De Kempervennen. Jij wordt de rechterhand van Christel Ooms, de Officer van het Planbureau, en Fred van Bakel, de Coördinator Verplichte Opleidingen. Door jouw rol als het aanspreekpunt van de afdeling heb je veel contact met verschillende medewerkers en afdelingen. Maandag is een dag waarop alle collega’s op het SSC aanwezig zijn. Een gezellige dag! Jouw collega’s hopen dat jij jouw kennis en frisse blik met hen wilt delen om nieuwe inzichten te geven.

Pourquoi nous rejoindre ?

Waarom wil jij bij Center Parcs stage lopen?

Natuurlijk is het voor jou belangrijk wat wij naast onze uitdagende stage te bieden hebben:

• Een goede stagevergoeding van €433,33 per maand (fulltime);
• Collega’s met passie voor hun vakgebied;
• Er is een mogelijkheid om tijdens je stage in een bungalow te verblijven indien je ver van het park af woont. Wanneer je dichtbij het park woont, raden wij je aan om met eigen vervoer te komen (i.v.m. slechte bereikbaarheid ov);
• Misschien hebben wij na jouw stage wel plek om jou in dienst te nemen;
• Personeelspas: Met de personeelspas kunnen medewerkers gebruik maken van (gratis) faciliteiten en kortingen op de Nederlandse, Belgische en Duitse Center Parcs en Sunparks parken;
• Korting op een vakantie bij Pierre & Vacances Center Parcs en andere acties.

Votre profil

Wat is voor ons belangrijk?

Naast een match met het team en jouw interesse in trainingen en ontwikkeling, is het voor ons ook belangrijk dat je over de volgende kennis en vaardigheden beschikt.

 •  Je volgt een studie op HBO of WO niveau in een van deze richtingen: Toerisme, Hotel Management, Bedrijfskunde, Communicatie;
 • Je hebt oog voor detail, werkt nauwkeurig en neemt een proactieve houding aan;
 • Je kunt omgaan met vertrouwelijke informatie en neemt graag initiatief;
 • Goede kennis van Microsoft Office met in het bijzonder: Word, Outlook, Excel en PowerPoint;
 • Het is een pre als je een rijbewijs hebt;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Tijd voor actie!

Ben jij de proactieve, nauwkeurige en communicatieve Happy Family Maker die ons team komt versterken? Kan je niet wachten om je aan te sluiten bij ons team? Dan kijken wij uit naar jouw CV en motivatie en wie weet zitten we binnenkort tegenover elkaar om de rest van de stage te bespreken.

 

Vragen?

Heb jij nog vragen? Laat het ons weten via werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com of stuur een berichtje naar Lotte Bongers en Melanie Alberts via +316 82 68 96 19.

Center Parcs

Bienvenue chez Center Parcs, de la part de nos 8700 « Happy Family Makers » en Europe, 2000 en France. Depuis nos 29 différents domaines ou notre siège à Paris, nous embrassons la même mission : Inspirer chacun à se reconnecter à la nature et à ceux qui lui sont chers. Si comme nous vous êtes convaincus que la famille, au sens large du terme, est une composante essentielle du bonheur venez leur créer le cocon idéal pour leur permettre de se concentrer sur l’essentiel : recharger les batteries ensemble au cœur d’une nature préservée

Plan de rénovation massif, nouvelles ouvertures de domaines au Danemark et en Allemagne, fort ancrage local… nous repensons constamment l’expérience client : Plus digitale, plus authentique et plus locale. Notre ambition devenir le Leader Européen du tourisme local réinventé, un tourisme à impact positif.

Rejoignez-nous avec votre volonté de vous surpasser, votre esprit d’équipe sans faille et votre orientation client !

Vous pourrez compter sur la bienveillance et le soutien de tous vos collègues et vous appuyer sur une culture qui donne du poids à vos idées, vous accompagne dans votre développement professionnel où chaque jour est différent avec une bonne dose de fun!

Cette offre ne correspond pas vraiment à ce que vous attendiez, voici quelques possibilités supplémentaires

Agent Technique de Nettoyage H/F

 • Métiers sur site - Propreté
 • FRANCE, 02 - LAON (Le Lac d'Ailette)
 • Saisonniers
Voir l'offre

Agent de Maintenance H/F

 • Métiers sur site - Maintenance
 • FRANCE, 77 - BAILLY-ROMAINVILLIERS (Villages Nature Paris)
 • CDI
Voir l'offre
×