Description de l'offre

Stage Product Innovation

Stage

Temps complet

Head Office Capelle

Description de la mission

Lijkt het jou leuk om een internationale organisatie van binnenuit te leren kennen? Word jij enthousiast van meewerken op visies en strategieën die resulteren in nieuwe concepten en ervaringen voor gasten? Werk jij daarnaast graag aan verschillende projecten en heb je een drive om een zo’n goed mogelijke gastenreis te realiseren? Dan is de stage Product Innovatie bij Center Parcs echt iets voor jou!  

 

Is het jou al opgevallen dat Center Parcs een nieuw logo heeft als onderdeel van onze rebranding? Dit nieuwe logo brengt ook een hernieuwde visie met zich mee; we willen iedereen inspireren om weer in contact te komen met de natuur en degenen die hen dierbaar zijn.  

 

Bij Center Parcs, bestaande uit onze 27 verschillende parken en onze kantoren, waaronder het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel, zijn wij bezig met een groot vernieuwingsplan, met het creëren van nieuwe en verbeterde ervaringen voor gasten, en met het versterken van de lokale-verbindingen. We zijn voortdurend aan het werk om verbeteringen en innovaties toe te voegen voor een betere en duurzamere ervaring. En daar kun jij een belangrijke bijdragen aan hebben. 

 

Wat ga je doen bij deze stage? 

Als stagiair(e) Product Innovatie sta je aan de wieg van het ontwikkelen van nieuwe ervaringen voor onze gasten. Tijdens jouw stage zal jij onder andere bezig zijn met: 

·       Het meehelpen creëren van briefings voor nieuwe product-invullingen; 

·       Het opstellen van trends & ontwikkelingen- en benchmark-onderzoek over innovaties in de toerisme- en vrijetijdssector; 

·       Het doen van desk research om wetenschappelijke achtergronden te achterhalen omtrent projecten waar we op werken; 

·       Het brainstormen over nieuwe ideeën hoe we de gast een nog beter verblijf kunnen bieden; 

·       Projectbeheer zoals het ontwikkelen van presentatiemateriaal voor interne teams; 

·       Het meedenken over, en deels creëren van, nieuwe productstrategieën die uiteindelijk zullen meehelpen de ervaring van gasten te verhogen; 

·       Het maken van analyses van geïmplementeerde vernieuwingen om erachter te komen hoe ze functioneren en beoordeeld worden. 

Met wie ga je samenwerken? 

Binnen de afdeling Product kom je terecht bij " Product Innovation" en zal je de manager, Remco, dagelijks ondersteunen bij het meedenken over en creëren van nieuwe ervaringen voor de gasten. Samen vormen jullie het Nederlandse team van Product Innovatie en zullen jullie nauw samenwerken met een collega en collega-stagiair(e) in Frankrijk. Daarnaast werk je veel samen met het team van Product Management dat bestaat uit vijf collega’s. Zij zitten bij jullie op de afdeling, waardoor er altijd even overlegd kan worden.  

Pourquoi nous rejoindre ?

Natuurlijk is het voor jou belangrijk wat wij naast onze uitdagende stage te bieden hebben: 

·       We bieden een stagevergoeding van €433,33 per maand (op basis van fulltime);  

·       Je krijgt veel vrijheid in het indelen van je tijd;  

·       Je ontvangt een personeelspas: Met de personeelspas kunnen medewerkers gebruik maken van (gratis) faciliteiten en kortingen op de Nederlandse, Belgische en Duitse Center Parcs en Sunparks parken; 

·       Je krijgt korting op een vakantie bij Pierre & Vacances, Center Parcs en andere acties. 

Votre profil

Naast een match met het team en jouw interesse in product-innovatie, is het voor ons ook belangrijk dat je over de volgende kennis en vaardigheden beschikt: 

·       Je volgt een studie op HBO of WO niveau in een van de volgende richtingen of gerelateerd:  Innovation Management, Toerisme, Commerciële Economie, of Bedrijfskunde; 

·       Je bent beschikbaar vanaf september 2024 voor een meewerkstage (32-38 uur per week);  

·       Je hebt een goede kennis over Microsoft Office (PowerPoint, Excel, Word); 

·       Je durft je mening te geven en mee te denken over nieuwe mogelijkheden; 

·       Je bent flexibel ingesteld en kan goed zelfstandig werken; 

·       Het hebben van een rijbewijs B is een pre;  

·       Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel schriftelijk als mondeling.  

 

Tijd voor actie!  

Ben jij de creatieve, flexibele en zelfstandige Happy Family Maker die ons team komt versterken? Kun je niet wachten om je aan te sluiten bij ons team? Dan kijken wij uit naar jouw CV en motivatie en wie weet plannen we samen een meeting om de rest van de stage te bespreken. 

 

Vragen? 

Heb jij nog vragen? Laat het ons weten via werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com of stuur een berichtje naar Lotte Bongers of Melanie Alberts via +316 82 68 96 19. 

 

 

 

 

Center Parcs

Bienvenue chez Center Parcs, de la part de nos 8700 « Happy Family Makers » en Europe, 2000 en France. Depuis nos 29 différents domaines ou notre siège à Paris, nous embrassons la même mission : Inspirer chacun à se reconnecter à la nature et à ceux qui lui sont chers. Si comme nous vous êtes convaincus que la famille, au sens large du terme, est une composante essentielle du bonheur venez leur créer le cocon idéal pour leur permettre de se concentrer sur l’essentiel : recharger les batteries ensemble au cœur d’une nature préservée

Plan de rénovation massif, nouvelles ouvertures de domaines au Danemark et en Allemagne, fort ancrage local… nous repensons constamment l’expérience client : Plus digitale, plus authentique et plus locale. Notre ambition devenir le Leader Européen du tourisme local réinventé, un tourisme à impact positif.

Rejoignez-nous avec votre volonté de vous surpasser, votre esprit d’équipe sans faille et votre orientation client !

Vous pourrez compter sur la bienveillance et le soutien de tous vos collègues et vous appuyer sur une culture qui donne du poids à vos idées, vous accompagne dans votre développement professionnel où chaque jour est différent avec une bonne dose de fun!

Cette offre ne correspond pas vraiment à ce que vous attendiez, voici quelques possibilités supplémentaires

Alternance - Chargé(e) de Recrutement H/F

  • Fonctions support - Ressources Humaines
  • FRANCE, 75 - PARIS (Siège Center Parcs)
  • Alternance
Voir l'offre

Agent Polyvalent Loisirs - Boutique H/F

  • Métiers sur site - Boutiques
  • FRANCE
  • CDD
Voir l'offre
×