Description de l'offre

Stage Real Estate Development CP Europe

Stage

Temps complet

Head Office Capelle

Description de la mission

Heb jij je altijd al afgevraagd wat er schuilgaat achter de ontwikkeling van een vakantiepark? Wil jij je stage volgen in een internationale organisatie en ben jij niet bang om te communiceren met verschillende partijen? Kijk dan snel naar deze vacature voor de stage Real Estate Development bij Center Parcs in Capelle a/d IJssel!

Je stage zit er bijna op en nu mag je jouw ervaringen delen op de stageterugkomdag bij jou op school. Wat een leuke dingen heb je gedaan, je hebt met een fijn team samengewerkt en veel mogen leren. Het was soms uitdagend om de plannen aan externe partijen uit te leggen, vooral als zij geen Nederlands spraken, maar het is wel gelukt! Je weet nog hoe moeilijk het in het begin was een efficiëntie analyse te maken. Je werd er steeds beter in en hebt zelfs een presentatie gegeven om uit te leggen waar de gasten hun geld het meest aan uitgeven. Dit wordt verwerkt bij de inrichting van het nieuwe park. Wat een ervaring om nu te mogen delen met toekomstige stagiaires!

Als stagiair(e) Real Estate Development krijg je de kans betrokken te zijn bij alle aspecten van het ontwikkelingsproces, van het identificeren van nieuwe stukken grond tot het leveren van een bouwvergunning en bijbehorende rapportages. Wanneer er goedkeuring is voor een project, ga jij samen met jouw collega’s een plan maken voor de architectuur van het park en kijken waar de centrale voorzieningen komen. In deze rol is het belangrijk het overzicht te bewaren, de ingeplande tijd van een project en het budget moeten haalbaar zijn om het project succesvol te kunnen voltooien. Jouw gestructureerde aanpak is hierbij van belang. Naast deze ontwikkeling van parken, houd jij je ook bezig met het uitbreiden van bestaande parken. En om het pakket compleet te maken, bezoek jij ook onze parken om te controleren of projecten volgens plan lopen. Kortom: een diverse functie die jou meer inzicht geeft in alle facetten van projectontwikkeling en de kans biedt om actief bij te dragen aan de groei, duurzaamheid en innovatie van Center Parcs.

Met wie ga jij samenwerken?
Het Development team bestaat uit vier medewerkers. Hoewel Robin, Director Development, jouw stagebegeleider wordt, zal je met het hele team samenwerken. Je communicatie skills komen goed van pas tijdens je samenwerkingen met verschillende externe partijen.

Pourquoi nous rejoindre ?

Natuurlijk is het voor jou belangrijk wat wij naast onze uitdagende stage te bieden hebben:

·         We bieden een stagevergoeding van €433,33 per maand (op basis van fulltime);

·         Je krijgt veel vrijheid in het indelen van je tijd;

·         Vanaf dag 1 ben je al volledig werkzaam en word je als een medewerker gezien;

·         Je krijgt genoeg mogelijkheid om aan je schoolopdracht te werken;

·         Misschien hebben wij na jouw stage wel plek om jou in dienst te nemen;

·         Personeelspas: Met de personeelspas kunnen medewerkers gebruik maken van (gratis) faciliteiten en kortingen op de Nederlandse, Belgische en Duitse Center Parcs en Sunparks parken;

·         Korting op een vakantie bij Pierre & Vacances Center Parcs en andere acties.

 

Votre profil

Naast een match met het team en jouw interesse in Development, is het voor ons ook belangrijk dat je over de volgende kennis en vaardigheden beschikt:

·         Je volgt een studie in de richting van Hotelmanagement, Vastgoed, Project Management, Finance, Bedrijfskunde of  gerelateerd;

·         Je bent beschikbaar vanaf februari 2024 voor deze stage (32-38 uur);

·         Je bent flexibel en leergierig;

·         Je hebt een proactieve houding, werkt gestructureerd en hebt feeling met cijfers;

·         Je bent goed met Excel;

·         Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel schriftelijk als mondeling.

Center Parcs

Bienvenue chez Center Parcs, de la part de nos 8700 « Happy Family Makers » en Europe, 2000 en France. Depuis nos 29 différents domaines ou notre siège à Paris, nous embrassons la même mission : Inspirer chacun à se reconnecter à la nature et à ceux qui lui sont chers. Si comme nous vous êtes convaincus que la famille, au sens large du terme, est une composante essentielle du bonheur venez leur créer le cocon idéal pour leur permettre de se concentrer sur l’essentiel : recharger les batteries ensemble au cœur d’une nature préservée

Plan de rénovation massif, nouvelles ouvertures de domaines au Danemark et en Allemagne, fort ancrage local… nous repensons constamment l’expérience client : Plus digitale, plus authentique et plus locale. Notre ambition devenir le Leader Européen du tourisme local réinventé, un tourisme à impact positif.

Rejoignez-nous avec votre volonté de vous surpasser, votre esprit d’équipe sans faille et votre orientation client !

Vous pourrez compter sur la bienveillance et le soutien de tous vos collègues et vous appuyer sur une culture qui donne du poids à vos idées, vous accompagne dans votre développement professionnel où chaque jour est différent avec une bonne dose de fun!

Cette offre ne correspond pas vraiment à ce que vous attendiez, voici quelques possibilités supplémentaires

Sauveteurs Secouristes Aquatiques H/F

  • Métiers sur site - Piscine
  • FRANCE, 77 - BAILLY-ROMAINVILLIERS (Villages Nature Paris)
  • CDI
Voir l'offre

Agent technique de nettoyage H/F

  • Métiers sur site - Propreté
  • FRANCE, 27 - VERNEUIL-SUR-AVRE (Les Bois-Francs)
  • CDI
Voir l'offre
×