Description de l'offre

Stage Learning & Development content en ondersteuning

Stage

Temps complet

De Kempervennen - Westerhoven

Description de la mission

Heb jij affiniteit met trainingen en heb jij altijd al willen weten hoe je op een constructieve manier informatie kan overbrengen? Vind jij het leuk om uit te zoeken wat de beste optie is? Dan is deze stage Learning & Development content en ondersteuning echt iets voor jou!

 

Tijdens het analyseren van klantenfeedback zijn er een aantal ontwikkelpunten opgesteld. Nu is de vraag: Hoe komt dit bij de medewerkers en wat is het beste platform om hiervoor te gebruiken? Misschien gaan de trainers hier een cursus over geven op een van de parken en kan jij mee om alles klaar te zetten. Eerst uitzoeken of dit ook de beste optie is!

 

Als stagiair(e) Learning & Development content en ondersteuning speel je een essentiële rol in het ondersteunen van onze trainers en het bevorderen van leren binnen ons bedrijf. Je werkt nauw samen met het team om trainingen zowel op onze parken als op het hoofdkantoor te organiseren. Ook zet je trainingen om naar e-learnings, video’s of podcasts en plaatst deze op het Learning Community Platform. Een echte uitdaging in deze stage is jouw betrokkenheid bij de uitrol van onze pilottrainingen en workshops over het thema Service Cultuur. Bij het monitoren van de uitrol van dit nieuwe trainingsplatform komen jouw planningsvaardigheden en organisatorische skills goed van pas. Wat deze stage compleet maakt is de mogelijkheid bij trainingen aanwezig te zijn en onze parken te bezoeken. Zo houd je een leerzame ervaringen over aan jouw stage!

 

Met wie ga je samenwerken?

Marieke stuurt het Training Center van Center Parcs voor Nederland en België aan en zal jou begeleiden tijdens deze stage. Daarnaast zal je veel samenwerken met Ronnie, Projectmanager van Nederland, en Christel, Officer Planbureau van het Training Center. En niet te vergeten is jouw samenwerking met de trainers om het beste resultaat te behalen.

Pourquoi nous rejoindre ?

Waarom wil jij bij Center Parcs stage lopen?

Natuurlijk is het voor jou belangrijk wat wij naast onze uitdagende stage te bieden hebben:

·       We bieden een stagevergoeding van €433,33 per maand (op basis van fulltime);

·       Collega’s met passie voor het vakgebied;

·       Misschien hebben wij na jouw stage wel plek om jou in dienst te nemen;

·       Personeelspas: Met de personeelspas kunnen medewerkers gebruik maken van (gratis) faciliteiten en kortingen op de Nederlandse, Belgische en Duitse Center Parcs en Sunparks parken;

·       Korting op een vakantie bij Pierre & Vacances Center Parcs en andere acties.

Votre profil

Wat is voor ons belangrijk?

Naast een match met het team en jouw interesse in ontwikkelingen en trainingen, is het voor ons ook belangrijk dat je over de volgende kennis en vaardigheden beschikt:

·       Je volgt een studie op HBO of WO niveau in een van de volgende richtingen of gerelateerd: Toerisme, Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Hotelschool, Communicatie;

·       Je bent beschikbaar vanaf februari 2024 voor deze stage (32-38 uur per week);

·       Je vindt het leuk dingen uit te zoeken en zoekt graag de beste oplossing;

·       Je bezit goede digitale vaardigheden en vind het leuk hier dingen bij te leren;

·       Het hebben van een B-rijbewijs is een pre;

·       Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel schriftelijk als mondeling.

 

Tijd voor actie!

Ben jij de proactieve, creatieve en autonome Happy Family Maker die ons team komt versterken? Kan je niet wachten om je aan te sluiten bij ons team? Dan kijken wij uit naar jouw CV en motivatie en wie weet zitten we binnenkort tegenover elkaar om de rest van de stage te bespreken.

 

Vragen?

Heb jij nog vragen? Laat het ons weten via werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com of stuur een berichtje naar Lobke van Zuijlen en Romy Voogt via +316 82 68 96 19.

Center Parcs

Bienvenue chez Center Parcs, de la part de nos 8700 « Happy Family Makers » en Europe, 2000 en France. Depuis nos 29 différents domaines ou notre siège à Paris, nous embrassons la même mission : Inspirer chacun à se reconnecter à la nature et à ceux qui lui sont chers. Si comme nous vous êtes convaincus que la famille, au sens large du terme, est une composante essentielle du bonheur venez leur créer le cocon idéal pour leur permettre de se concentrer sur l’essentiel : recharger les batteries ensemble au cœur d’une nature préservée

Plan de rénovation massif, nouvelles ouvertures de domaines au Danemark et en Allemagne, fort ancrage local… nous repensons constamment l’expérience client : Plus digitale, plus authentique et plus locale. Notre ambition devenir le Leader Européen du tourisme local réinventé, un tourisme à impact positif.

Rejoignez-nous avec votre volonté de vous surpasser, votre esprit d’équipe sans faille et votre orientation client !

Vous pourrez compter sur la bienveillance et le soutien de tous vos collègues et vous appuyer sur une culture qui donne du poids à vos idées, vous accompagne dans votre développement professionnel où chaque jour est différent avec une bonne dose de fun!

Cette offre ne correspond pas vraiment à ce que vous attendiez, voici quelques possibilités supplémentaires

Responsable Hébergement H/F

  • Métiers sur site - Maintenance
  • FRANCE, 41 - CHAUMONT-SUR-THARONNE (Les Hauts de Bruyères)
  • CDI
Voir l'offre

Assistant(e) Chef(fe) de projet CRM - H/F

  • Fonctions support - Ventes & Marketing - Marketing
  • FRANCE, 75 - PARIS (Siège Center Parcs)
  • Stage
Voir l'offre
×