Description de l'offre

Stage Recruitment

Stage

Temps complet

Head Office Capelle

Description de la mission

Je studeert aan een HR-gerelateerde opleiding en hebt te horen gekregen dat je stage mag lopen. Je bent benieuwd hoe jouw stageperiode eruit gaat zien en gaat gelijk op zoek naar een leuke functie. Eigenlijk zit je er niet op te wachten je stageperiode te vullen met koffie halen en notuleren. Maar wat zoek je dan wel? Ben jij benieuwd hoe het is om op de recruitment afdeling te werken van een internationale organisatie? Ben jij de persoon die de uitdaging wilt aangaan om de juiste kandidaten te matchen? Dan is deze stage op je lijf geschreven! Wij hebben voor jou de ideale functie als stagiair(e) Recruitment bij Center Parcs in Capelle a/d IJssel.

 

Wat deze stage zo uitdagend maakt is dat jij je eigen takenpakket krijgt. Hoe leuk is het om tijdens je stage bezig te zijn met het zoeken naar nieuwe stagiaires. Je beleeft het sollicitatieproces opnieuw, maar deze keer aan de andere kant van het bureau! Het echte werk begint als jij de nieuwe vacatures mag schrijven en de eerste kennismakingsgesprekken plaatsvinden. Zo beheer je het hele recruitmentproces van A-Z. Als kers op de taart blijf je niet alleen op kantoor, maar staan er ook schoolbezoeken op de planning. Samen met het recruitmentteam kan je hier jouw enthousiasme over Center Parcs overbrengen op studenten!

Naast het zoeken naar de juiste stagiair(e) krijg je ook de kans om mee te werken aan diverse projecten. Zo kan je jezelf nog meer ontwikkelen door je eigen creativiteit los te laten en ‘out-of-the-box’ te denken. Uiteraard krijg je ook de tijd om aan je schoolopdracht te werken.

 

Met wie ga jij samenwerken?

Lisa en Dennie zijn de Corporate Recruiters van Center Parcs, die jou graag helpen tijdens je stageperiode. Samen met een andere stagiair(e) vormen jullie het Recruitmentteam. Je hebt een vaste plek wanneer je op kantoor bent en deelt dit kantoor met HR en Interne Communicatie. Hier wordt  regelmatig tijd gemaakt voor een goede lachbui tussen het werken door. Doordat je ook te maken hebt met een leidinggevende in Parijs, krijg je een goed beeld van de internationale activiteiten van Center Parcs. Vind je dit gezellig klinken? Kijk dan snel of jij de persoon bent naar wie wij op zoek zijn!

Pourquoi nous rejoindre ?

Waarom wil jij bij Center Parcs stage lopen?

Natuurlijk is het voor jou belangrijk wat wij naast onze uitdagende stage te bieden hebben:

·         We bieden een stagevergoeding van €433,33 per maand (op basis van fulltime);

·         Je krijgt veel vrijheid in het indelen van je tijd;

·         Misschien hebben wij na jouw stage wel plek om jou in dienst te nemen;

·         Personeelspas: Met de personeelspas kunnen medewerkers gebruik maken van (gratis) faciliteiten en kortingen op de Nederlandse, Belgische en Duitse Center Parcs en Sunparks parken;

·         Korting op een vakantie bij Pierre & Vacances Center Parcs en andere acties.

Votre profil

Wat is voor ons belangrijk?

Naast een match met het team en jouw interesse in recruitment, is het voor ons ook belangrijk dat je over de volgende kennis en vaardigheden beschikt:

·         Je volgt een studie op HBO of WO niveau in een van deze richtingen: Human Resource Management, Toerisme, Hotel Management, Toegepaste Psychologie, Commerciële economie;

·         Je bent beschikbaar vanaf februari 2024 voor deze stage (32-38 uur);

·         Je bent spontaan, proactief en flexibel;

·         Je bent communicatief sterk;

·         Je hebt zin je mensenkennis te vergroten;

·         Rijbewijs B is een pre;

·         Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel schriftelijk als mondeling.

 

Tijd voor actie!

Ben jij de proactieve en communicatieve Happy Family Maker die ons team komt versterken? Kan je niet wachten om je aan te sluiten bij ons team? Dan kijken wij uit naar jouw CV en motivatie en wie weet zitten we binnenkort tegenover elkaar om de rest van de stage te bespreken.

 

Vragen?

Heb jij nog vragen? Laat het ons weten via werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com of stuur een berichtje naar Lobke van Zuijlen en Romy Voogt via +316 82 68 96 19.

Center Parcs

Bienvenue chez Center Parcs, de la part de nos 8700 « Happy Family Makers » en Europe, 2000 en France. Depuis nos 29 différents domaines ou notre siège à Paris, nous embrassons la même mission : Inspirer chacun à se reconnecter à la nature et à ceux qui lui sont chers. Si comme nous vous êtes convaincus que la famille, au sens large du terme, est une composante essentielle du bonheur venez leur créer le cocon idéal pour leur permettre de se concentrer sur l’essentiel : recharger les batteries ensemble au cœur d’une nature préservée

Plan de rénovation massif, nouvelles ouvertures de domaines au Danemark et en Allemagne, fort ancrage local… nous repensons constamment l’expérience client : Plus digitale, plus authentique et plus locale. Notre ambition devenir le Leader Européen du tourisme local réinventé, un tourisme à impact positif.

Rejoignez-nous avec votre volonté de vous surpasser, votre esprit d’équipe sans faille et votre orientation client !

Vous pourrez compter sur la bienveillance et le soutien de tous vos collègues et vous appuyer sur une culture qui donne du poids à vos idées, vous accompagne dans votre développement professionnel où chaque jour est différent avec une bonne dose de fun!

Cette offre ne correspond pas vraiment à ce que vous attendiez, voici quelques possibilités supplémentaires

Agent Technique de Nettoyage (préparation cottages principalement les lundis et vendredis) H/F

  • Métiers sur site - Propreté
  • FRANCE, 41 - CHAUMONT-SUR-THARONNE (Les Hauts de Bruyères)
  • CDI
Voir l'offre

Manager Construction and Renovation France H/F

  • Métiers sur site - Maintenance
  • FRANCE, 75 - PARIS (Siège Center Parcs)
  • CDI
Voir l'offre
×