Description de l'offre

Teamleider Technische Dienst

CDI

Temps complet

Het Meerdal - America

Description de la mission

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Center Parcs Het Meerdal biedt het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).

 

Center Parcs Het Meerdal is recent gerenoveerd. Niet enkel de 620 cottages, maar ook de centrale gebouwen en de landschapsarchitectuur heeft een forse renovatie gekregen.

Al deze faciliteiten en accommodaties vergen technisch onderhoud en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe

 

Fulltime Floormanager Technische Dienst die kan doorgroeien tot Technical Manager

 

In deze functie als Floormanager geef je leiding aan medewerkers binnen de afdeling Technische Dienst. Je bepaalt de directe werkprioriteiten en de planning in overleg met de Technical Coördinator ten behoeve van de uitvoering van technische projecten, onderhoudsactiviteiten en adviseer je omtrent technische vervanging en revisie. Verder geef je advies omtrent de lange termijn planning en doet vervangingsvoorstellen.

In deze functie rapporteer je aan de Technical Manager en werk je projectmatig samen met de Maintenance Engineers van de Centrale Maintenance Organisatie van Center Parcs Nederland.

 

Daarnaast is de functie van Floormanager Technische Dienst op Het Meerdal een opstap naar de functie van Technical Manager. De huidige Technical Manager zal binnen 2 jaren op pensioen gaan. Als Technical Manager maak je deel uit van het management team, ben je specialist op het gebied van de juiste uitvoering en het beleid van de Technische Dienst en streef je naar harmonie tussen een optisch aantrekkelijke uitstraling voor de gast en infrastructuur van alle groenvoorzieningen, zowel binnen- als buitenbeplanting. Sta je er voor open om door te groeien en binnen een termijn van 2 jaren de stap te zetten naar Technical Manager, dan is dit een absolute pré.


Verdere werkzaamheden:

 

·        Je adviseert indien noodzakelijk alle afdelingen over problemen van technische aard;

·        Je signaleert structurele problemen, onderzoekt deze, stelt oplossingen voor en meldt deze volgens aan het MT.

·        Je draagt zorg voor een adequate planning ter uitvoering van de storingsdienst 24/7.

·        Je bent medeverantwoordelijk voor een goede uitvoering van het energie en milieu beleid en doet hier voorstellen ter verbetering in kader van CSR.

·        Je begeleidt externe bedrijven bij het uitvoeren van contractueel en storingsonderhoud.

·        Je zorgt voor een efficiënte voorraadbeheersing van het technisch onderdeelmagazijn

·        Het uitvoeren van consignatiediensten is onderdeel van je werk.

Pourquoi nous rejoindre ?

Een mooie en technisch interessante managementrol binnen een unieke omgeving. Binnen Center Parcs is geen dag hetzelfde en de teams waaraan je leiding geeft hebben een directe en cruciale impact op de vakantiebeleving van onze gasten. Je kunt als Floormanager Technische Dienst jouw stempel drukken op het succes van Het Meerdal en doorgroeien tot Technical Manager.
Daarnaast bieden wij:

Een fulltime, afwisselende en zelfstandige baan.
Een marktconform salarispakket, met leuke secundaire voorwaarden zoals kortingen op activiteiten en vakanties bij Center Parcs.
De mogelijkheid om verder te ontwikkeling tot Technical Manager.
Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij één van de meest toonaangevende werkgevers in de Leisure branche.
Een goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Votre profil

·        Je beschikt over een HTS of MBO-diploma met de nodige ervaring (elektrotechniek, werktuigbouwkunde, bouwkunde of installatietechniek).

·        Je bent mogelijk in het bezit van een VCA-2 certificaat.

·        Je bent in het bezit van een certificering als werkverantwoordelijke conform de laagspanningsrichtlijnen NEN 3140, of bent bereid deze te halen.

·        Je hebt ervaring met budgetteren, financiële rapportages en projectmanagement.

·        Je bent bereid om samen een ontwikkelingstraject op te stellen om door te groeien tot Technical Manager.

·        Je bent flexibel en fulltime 38 uur inzetbaar.

·        Bereidheid om eens in de 6 weken ’s avonds en ’s nachts consignatiediensten te draaien.

·        Goede beheersing van de Nederlandse en eventueel Duitse- en Engelse taal.

·        Woonachtig op maximaal 1 uur van America en in het bezit van eigen vervoer.

·        Je bent erg gastgericht en bezit goede communicatieve vaardigheden.

·        Je houdt van aanpakken en je vindt het een uitdaging om te improviseren en samen met je collega’s oplossingen te zoeken.

·        Je weet jouw team te empoweren en te motiveren door hen op een persoonlijke manier te coachen.

Center Parcs

Bienvenue chez Center Parcs, de la part de nos 8700 « Happy Family Makers » en Europe, 2000 en France. Depuis nos 29 différents domaines ou notre siège à Paris, nous embrassons la même mission : Inspirer chacun à se reconnecter à la nature et à ceux qui lui sont chers. Si comme nous vous êtes convaincus que la famille, au sens large du terme, est une composante essentielle du bonheur venez leur créer le cocon idéal pour leur permettre de se concentrer sur l’essentiel : recharger les batteries ensemble au cœur d’une nature préservée

Plan de rénovation massif, nouvelles ouvertures de domaines au Danemark et en Allemagne, fort ancrage local… nous repensons constamment l’expérience client : Plus digitale, plus authentique et plus locale. Notre ambition devenir le Leader Européen du tourisme local réinventé, un tourisme à impact positif.

Rejoignez-nous avec votre volonté de vous surpasser, votre esprit d’équipe sans faille et votre orientation client !

Vous pourrez compter sur la bienveillance et le soutien de tous vos collègues et vous appuyer sur une culture qui donne du poids à vos idées, vous accompagne dans votre développement professionnel où chaque jour est différent avec une bonne dose de fun!

Cette offre ne correspond pas vraiment à ce que vous attendiez, voici quelques possibilités supplémentaires

Animateur Bowling H/F

  • Métiers sur site - Animation / Loisirs
  • FRANCE, 02 - LAON (Le Lac d'Ailette)
  • Saisonniers
Voir l'offre

Animateur mur escalade H/F

  • Métiers sur site - Animation / Loisirs
  • FRANCE, 41 - CHAUMONT-SUR-THARONNE (Les Hauts de Bruyères)
  • CDI
Voir l'offre
×