Description de l'offre

Zweminstructeur

CDD

Temps partiel

Park Zandvoort - Zandvoort

Description de la mission

Ben je gek op water en heb je ervaring als gediplomeerd zweminstructeur? Vind je het leuk om met kinderen te werken en hen te onderwijzen? Ben je flexibel inzetbaar?

Dan is Center Parcs Zandvoort op zoek naar jou!

 

Omschrijving

Een zwemdiploma behalen is leuk voor alle kinderen en daarnaast ook heel belangrijk, zeker in ons waterrijke Nederland. Om ervoor te zorgen dat de kinderen hun zwemdiploma behalen geven wij in ons mooie Aqua Mundo zwemlessen. Op Center Parcs Zandvoort zijn wij dan ook op zoek naar een gediplomeerde en enthousiaste zweminstructeur voor 2 of 4 dagen per week (3,5 uur per dag, van 15.00 - 18.30 uur) die zwemlessen geeft aan kinderen voor het ABC diploma.

In jouw rol ben je flexibel inzetbaar ook als Toezichthouder bij het vrij zwemmen van onze parkgasten. Dit uiteraard in overleg met jouw afdeling. Ons zwembad zit op een mooie locatie in de duinen, vlakbij het strand, waarbij wij in het Aqua Mundo een apart instructiebad hebben waarin het water een temperatuur heeft van 31 graden.

 
Hoe zien de zwemlessen eruit:

Je gaat zwemles geven aan kinderen van 4 tot 6 jaar. Zij volgen zwemlessen voor hun A, B of C diploma. De zwemlessen duren 45 minuten en de groepsgrootte is 10 tot 15 kinderen. Er wordt dus zwemles gegeven in kleine groepen en er is veel afwisseling in het niveau van de leerlingen. Als Zwem Onderwijzer/ Zweminstructeur bij Center Parcs Zandvoort krijg je een leuke en afwisselende baan in een klein team. Je maakt gebruik van een leerling volgsysteem en je krijgt veel verantwoordelijkheid. Je kan jouw zwemlessen afwisselen met toezichthouden bij de andere baden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat een Zwem Onderwijzer/ Zweminstructeur bij Center Parcs zich ontwikkelt. Het is dan ook mogelijk om trainingen te volgen en/of bijscholing te krijgen om jouw vaardigheden uit te breiden en/of te verbeteren.

 
Een werkdag kan er als volgt uitzien:

De zwemlessen starten om 15.00 uur, maar voordat de lessen starten worden de zwemlessen natuurlijk voorbereid. Dit doe je in een teambespreking met de andere zweminstructeurs om zo ook van elkaar te kunnen leren. De zwemlessen duren tot 18.30 uur. Na de zwemlessen wordt het bad opgeruimd en is er nog een nabespreking met het gehele team. Mocht je nou ook als toezichthouder aan het werk gaan, dan heb je eventueel voor en/of na de zwemlessen ook nog dienst als toezichthouder.

Votre profil

Je:

 • bent Zwem instructeur (NBZ, KNZB, NPZ/NRZ, CIOS met aantekening zwemmen, ALO of gelijkwaardig);
 • hebt werkervaring in een soortgelijke functie; 
 • hebt bij voorkeur een EHBO en BHV diploma. Dit is wel een pré, je kan deze eventueel via Center Parcs behalen mocht deze niet in het bezit zijn;
 • hebt een flexibele en gastgerichte werkhouding;
 • bent flexibel inzetbaar;
 • bent representatief en hebt goede communicatie vaardigheden.
 • bent beschikbaar voor de zwemlessen op maandag/donderdag en/of dinsdag/vrijdag.

Center Parcs

Bienvenue chez Center Parcs, de la part de nos 8700 « Happy Family Makers » en Europe, 2000 en France. Depuis nos 29 différents domaines ou notre siège à Paris, nous embrassons la même mission : Inspirer chacun à se reconnecter à la nature et à ceux qui lui sont chers. Si comme nous vous êtes convaincus que la famille, au sens large du terme, est une composante essentielle du bonheur venez leur créer le cocon idéal pour leur permettre de se concentrer sur l’essentiel : recharger les batteries ensemble au cœur d’une nature préservée

Plan de rénovation massif, nouvelles ouvertures de domaines au Danemark et en Allemagne, fort ancrage local… nous repensons constamment l’expérience client : Plus digitale, plus authentique et plus locale. Notre ambition devenir le Leader Européen du tourisme local réinventé, un tourisme à impact positif.

Rejoignez-nous avec votre volonté de vous surpasser, votre esprit d’équipe sans faille et votre orientation client !

Vous pourrez compter sur la bienveillance et le soutien de tous vos collègues et vous appuyer sur une culture qui donne du poids à vos idées, vous accompagne dans votre développement professionnel où chaque jour est différent avec une bonne dose de fun!

Cette offre ne correspond pas vraiment à ce que vous attendiez, voici quelques possibilités supplémentaires

Employé de Maintenance Cottage H/F

 • Métiers sur site - Maintenance
 • FRANCE, 02 - LAON (Le Lac d'Ailette)
 • CDD
Voir l'offre

Sauveteur Aquatique H/F

 • Métiers sur site - Piscine
 • FRANCE, 41 - CHAUMONT-SUR-THARONNE (Les Hauts de Bruyères)
 • CDI
Voir l'offre
×