Description de l'offre

EXTRA voor schoonmaak huisjes M/V

Saisonniers

Temps partiel

Center Parcs Park De Haan - De Haan

Description de la mission

Wil jij deel uitmaken van onze Center Parcs familie? Wil jij je steentje bijdragen aan
een unieke beleving voor onze gasten?

JA? Dan kan je dit doen door onze nieuwe collega te worden als  

 

Schoonmaker Schoonmaakster vakantiehuisjes

bij de afdeling Housekeeping

in Center Parcs Park De Haan

 

Je eerste werkdag is aangebroken. Je hebt zin om te starten en je wilt graag leren wat het vak als Schoonmaak Specialist (Huishoudelijke dienst – referentiefunctie 501) bij Center Parcs inhoudt. Zodra je binnenkomt word je verwelkomd door je nieuwe collega’s en krijg je te horen wie jouw praktijkbegeleider is die je alle kneepjes van het vak gaat leren de komende weken. Nu je onderdeel uitmaakt van een team van Schoonmaak Specialisten hebben jullie de belangrijke taak om ervoor te zorgen dat de gasten ontvangen worden in een compleet uitgeruste cottage.

 

Deze belangrijke taak onderschatten wij niet, want als Schoonmaak Specialist ben jij het visitekaartje van Center Parcs is en ben jij onderdeel van de vakantiebeleving van onze gasten. Hoe leuk is dat?

 

Je gaat leren om zelfstandig deze taak te volbrengen door het uitvoeren van verschillende schoonmaakwerkzaamheden volgens onze methode. Om een Schoonmaak Specialist te zijn gaan wij jou ook leren om oog voor detail te hebben. Er kan namelijk iets defect zijn, jij ziet en merkt dat en geeft dit door aan de collega’s zodat zij dit defect kunnen verhelpen.

Of je ziet dat er iets te kort is in een cottage, zoals servies of een dekbed. Je meldt dit en alles wordt in gang gezet, zodat de gast bij aankomst hier niks van hoeft te merken. Mocht je iets niet weten of hulp nodig hebben dan is het belangrijk om te weten dat jouw Praktijkbegeleider voor je klaarstaat en natuurlijk jouw hele team!

 

Ben jij enthousiast? Dan willen wij jou heel graag ontmoeten.

Daarnaast is het belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent om te werken doordeweeks en in het weekend, dat je gevoel hebt voor orde en netheid en dat je gastvrij bent. Gezien de grootte van het park is het heel belangrijk dat je kunt fietsen. We vragen dat je zelfstandig en in teamverband kan werken en daarnaast fysiek van aanpakken weet.

Pourquoi nous rejoindre ?

Jij als onze nieuwe Schoonmaak Specialist:

–          Start met een bruto uurloon van 12,15€.

–          Naast de standaard arbeidsvoorwaarden ontvang je ook een Personeels-voordeelpas. Hiermee ontvang je verschillende kortingen op onze Sunparks- en Center Parcs parken en kan je bijvoorbeeld ook gratis zwemmen in Aqua Mundo.

 

Jouw werk en inzet als Schoonmaak Specialist waarderen wij enorm en willen wij belonen. Dit doen wij graag door iets gezelligs te doen met elkaar. Er zijn dan ook verschillende activiteiten die wij organiseren;  introductie nieuwe medewerkers, bowlen met collega’s, After Summer feestje , personeelsfeesten, etc. waar jij natuurlijk van harte voor bent uitgenodigd.

 

Is dit de vacature voor jou?

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan als Schoonmaak Specialist en voldoe je aan onze functie eisen? Solliciteer dan door jouw CV en uitgebreide motivatie te mailen naar jobs.dehaan@groupepvcp.com.

Votre profil

Daarnaast is het belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent om te werken doordeweeks en in het weekend, dat je gevoel hebt voor orde en netheid en dat je gastvrij bent. Gezien de grootte van het park is het heel belangrijk dat je kunt fietsen. We vragen dat je zelfstandig en in teamverband kan werken en daarnaast fysiek van aanpakken weet.

 

Kunnen fietsen. 

Center Parcs

Bienvenue chez Center Parcs, de la part de nos 8700 « Happy Family Makers » en Europe, 2000 en France. Depuis nos 29 différents domaines ou notre siège à Paris, nous embrassons la même mission : Inspirer chacun à se reconnecter à la nature et à ceux qui lui sont chers. Si comme nous vous êtes convaincus que la famille, au sens large du terme, est une composante essentielle du bonheur venez leur créer le cocon idéal pour leur permettre de se concentrer sur l’essentiel : recharger les batteries ensemble au cœur d’une nature préservée

Plan de rénovation massif, nouvelles ouvertures de domaines au Danemark et en Allemagne, fort ancrage local… nous repensons constamment l’expérience client : Plus digitale, plus authentique et plus locale. Notre ambition devenir le Leader Européen du tourisme local réinventé, un tourisme à impact positif.

Rejoignez-nous avec votre volonté de vous surpasser, votre esprit d’équipe sans faille et votre orientation client !

Vous pourrez compter sur la bienveillance et le soutien de tous vos collègues et vous appuyer sur une culture qui donne du poids à vos idées, vous accompagne dans votre développement professionnel où chaque jour est différent avec une bonne dose de fun!

Cette offre ne correspond pas vraiment à ce que vous attendiez, voici quelques possibilités supplémentaires

Expert Biodiversité H/F

  • Métiers sur site - Jardinage
  • FRANCE, 77 - BAILLY-ROMAINVILLIERS (Villages Nature Paris)
  • CDI
Voir l'offre

Responsable Ressources Humaines H/F

  • Fonctions support - Ressources Humaines
  • FRANCE, 02 - LAON (Le Lac d'Ailette)
  • CDD
Voir l'offre
×