Description de l'offre

Stage Real Estate

Stage

Temps complet

Head Office Capelle

Description de la mission

 

Lijkt het jou leuk om mee te werken in een internationale organisatie en om aan de start te staan van nieuwe projecten? Ben jij flexibel, zelfstandig en vind je het interessant om samen te werken met architecten? Dan is de stage Real Estate/Development echt iets voor jou!

 

Het is maandagochtend, je loopt het kantoor binnen en zegt goedemorgen tegen al je collega’s. Je heb allerlei kleine projecten gekregen van de manager waarmee je zelfstandig aan de slag gaat. Je begint met het maken van een uitgebreide concurrentie analyse. Daarna ga je op zoek naar verschillende plekken binnen Europa die interessant kunnen zijn voor een nieuw park. Ineens zie je een groot stuk grond te koop staan in Polen! Je bent razend enthousiast en besluit om direct actie te ondernemen. Je neemt contact op met de manager en hij geeft jou toestemming om een buurtonderzoek voor te bereiden. Vinden de lokale bewoners wel leuk als er een Center Parcs park in hun dorp komt te liggen? Is het gebied wel toeristisch genoeg? Met deze en vele andere vraagstukken ga jij aan de slag!

 

Met jouw gedrevenheid en kennis die je hebt opgedaan tijdens je schooltijd, ben je vastbesloten om nu praktijkervaring op te doen in het werkveld. Deze stage biedt jou een gevarieerd takenpakket, waarin je verschillende verantwoordelijkheden zult dragen. Je zult onder andere betrokken zijn bij het beheren van Excel, waarbij je gegevens nauwkeurig verwerkt en analyses uitvoert om belangrijke inzichten te verkrijgen. Daarnaast krijg je de leiding bij het opstellen en uitwerken van het businessplan, waarbij je jouw creativiteit en analytische vaardigheden kunt inzetten om strategische doelstellingen te formuleren en actieplannen te ontwikkelen. Ook zal je een essentiële rol spelen in het bijhouden van het timemanagement, waarbij je zorgt voor een efficiënte planning en organisatie van taken en deadlines om ervoor te zorgen dat projecten op tijd worden afgerond en doelstellingen worden behaald. Kortom, je speelt een essentiële rol in het ontwikkelingsproces van nieuwe parken en uitbreidingen, waarbij je verschillende vaardigheden kunt toepassen en ontwikkelen. Elke dag is anders en niets is jou te gek!

 

Met wie ga jij samenwerken?

Samen met Robin ga je aan de slag binnen het development team. Dit team werkt samen met verschillende afdelingen binnen de organisatie, denk hierbij aan marketing, finance, operations en andere . Ook zal je schakelen met internationale collega’s uit Duitsland en Frankrijk. De stage kan zowel worden gelopen vanuit het hoofdkantoor in Capelle aan de IJssel als op het trainingscentrum op de Kempervennen in Westerhoven.

Pourquoi nous rejoindre ?

·       Een leuk team met een eigen plek op kantoor;

·       Een stagevergoeding van €433,33 op basis van een fulltime werkweek;

·       Goede begeleiding van je stagebegeleiders;

·       Korting op een vakantie bij Pierre & Vacances Center Parcs en andere acties;

·       Personeelspas: Met de personeelspas kunnen medewerkers gebruik maken van (gratis) faciliteiten en kortingen op de Nederlandse, Belgische en Duitse Center Parcs en Sunparks parken.

Votre profil

·       Je doet een hbo-studie in de richting van vastgoed, Hotellerie, Leisure of andere relevante studierichting;

·       Je bent vanaf september 2024 beschikbaar voor de stage;

·       Jij bent flexibel, proactief en kan goed zelfstandig werken;

·       Je gaat graag gestructureerd te werk;

·       Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel schriftelijk als mondeling;

·       Het beheren van de Duitse taal is een pre;

·       Een rijbewijs B is een pre.

 

Ben jij die leergierige en enthousiaste happy family maker die ons kleine team komt versterken?  Stuur dan je cv en motivatie en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie of thee om over jouw toekomstige stage te praten.

 

Heb jij nog vragen? Laat het ons weten via werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com of stuur een appje naar Lotte Bongers en Melanie Alberts via +316 82 68 96 19

Center Parcs

Bienvenue chez Center Parcs, de la part de nos 8700 « Happy Family Makers » en Europe, 2000 en France. Depuis nos 29 différents domaines ou notre siège à Paris, nous embrassons la même mission : Inspirer chacun à se reconnecter à la nature et à ceux qui lui sont chers. Si comme nous vous êtes convaincus que la famille, au sens large du terme, est une composante essentielle du bonheur venez leur créer le cocon idéal pour leur permettre de se concentrer sur l’essentiel : recharger les batteries ensemble au cœur d’une nature préservée

Plan de rénovation massif, nouvelles ouvertures de domaines au Danemark et en Allemagne, fort ancrage local… nous repensons constamment l’expérience client : Plus digitale, plus authentique et plus locale. Notre ambition devenir le Leader Européen du tourisme local réinventé, un tourisme à impact positif.

Rejoignez-nous avec votre volonté de vous surpasser, votre esprit d’équipe sans faille et votre orientation client !

Vous pourrez compter sur la bienveillance et le soutien de tous vos collègues et vous appuyer sur une culture qui donne du poids à vos idées, vous accompagne dans votre développement professionnel où chaque jour est différent avec une bonne dose de fun!

Cette offre ne correspond pas vraiment à ce que vous attendiez, voici quelques possibilités supplémentaires

Responsable de service espace aquatique H/F

  • Métiers sur site - Piscine
  • FRANCE, 41 - CHAUMONT-SUR-THARONNE (Les Hauts de Bruyères)
  • CDI
Voir l'offre

Apprentissage au service Finance - Gestionnaire de caisse H/F

  • Fonctions support - Finance - Comptabilité
  • FRANCE, 77 - BAILLY-ROMAINVILLIERS (Villages Nature Paris)
  • Alternance
Voir l'offre
×