Description de l'offre

Stagiair Operational Risk Department M/V

Stage

Temps complet

De Kempervennen - Westerhoven

Description de la mission

Ben jij analytisch ingesteld? Kan jij goed omgaan met vertrouwelijke informatie en vind je het leuk om de veiligheid te waarborgen? Dan is een stage Integrale Veiligheid bij Center Parcs echt iets voor jou!

 

We zijn niet op zoek naar één stagiaire, maar twee voor de functie Integrale Veiligheid. Hier op de afdeling ben jij het creatieve brein achter een unieke stage, waar geen dag hetzelfde is! Als een belangrijk teamlid werk je samen met ons aan het verbeteren van de veiligheid binnen Center Parcs. In deze zelfstandige stage dagen we je uit om overzichten te maken, mysteriebezoeken uit te werken en analyses te doen. Het gaat verder dan alleen het maken van PowerPoints voor de safety pool; maandelijks draag je bij aan de KPI’s die de basis vormen voor het managen van onze parken op het gebied van veiligheid. Creatief denken is een must, net als het tonen van verantwoordelijkheid en proactief zijn bij uitdagingen.

 

Eén van onze stagiaires focust specifiek op Nederland en België. Maandelijks duik je in de waterrapporten van alle landen. Je krijgt een training die aansluit op deze rapporten. Hier leer je hoe je de vloer- en waterkwaliteit van zwembaden samenvat en deze deelt met onze General Managers. Hieruit ontdek je trends die de basis vormen voor het watermanagement in onze parken.

 

De andere stagiair(e) heeft een internationale focus en werkt nauw samen met de directie. Je speurt informatie op, waarbij een goede kennis van Frans en Duits een waardevolle aanvulling is.

Deze stage geeft je niet alleen een blik achter de schermen, maar biedt ook ruimte om mee te denken over verbeteringen en uit te blinken binnen strakke deadlines. Als kers op de taart staan er regelmatig parkbezoeken in de agenda!

 

Met wie ga je samenwerken?

Samen met Harrie en Pascal vorm je het Risk Management team op het Shared Service Centre op de Kempervennen. Zij zullen jou begeleiden en ondersteunen tijdens deze stage.

Gregoire zal je begeleiden op het park de Erperheide. Onder zijn hoedde ben je voornamelijk internationaal gericht.

Doordat je samenwerkt met de 4 landen, komen je internationale vaardigheden zeker van pas!  

Pourquoi nous rejoindre ?

Natuurlijk is het voor jou belangrijk wat wij naast onze uitdagende stage te bieden hebben:

·       We bieden een stagevergoeding van €433,33 per maand (op basis van fulltime);

·       Collega’s met passie voor het vakgebied;

·       Misschien hebben wij na jouw stage wel plek om jou in dienst te nemen;

·       Personeelspas: Met de personeelspas kunnen medewerkers gebruik maken van (gratis) faciliteiten en kortingen op de Nederlandse, Belgische en Duitse Center Parcs en Sunparks parken;

·       Korting op een vakantie bij Pierre & Vacances Center Parcs en andere acties.

Votre profil

Naast een match met het team en jouw interesse in Integrale Veiligheid,  is het voor ons ook belangrijk dat je over de volgende kennis en vaardigheden beschikt:

·       Je volgt een HBO- studie in de richting van Bachelor Integrale Veiligheid, Facility Management, Safety & Security Management, Integrale Veiligheidskunde of gerelateerd

·       Je bent beschikbaar vanaf februari 2024 voor deze stage (32-38 uur per week);

·       Je kunt goed zelfstandig te werk gaan;

·       Je bent vaardig in het gebruiken van Powerpoint en Excel;

·       Je bent goed met deadlines;

·       Het hebben van een B-rijbewijs is een pre;

·       Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel schriftelijk als mondeling. Frans en Duits is een pré.

 

Tijd voor actie!

Ben jij de flexibele, analytische en zelfstandige Happy Family Maker die ons team komt versterken? Kan je niet wachten om je aan te sluiten bij ons team? Dan kijken wij uit naar jouw CV en motivatie en wie weet zitten we binnenkort tegenover elkaar om de rest van de stage te bespreken.

 

Vragen?

Heb jij nog vragen? Laat het ons weten via werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com of stuur een berichtje naar Lobke van Zuijlen en Romy Voogt via +316 82 68 96 19.

 

 

Center Parcs

Bienvenue chez Center Parcs, de la part de nos 8700 « Happy Family Makers » en Europe, 2000 en France. Depuis nos 29 différents domaines ou notre siège à Paris, nous embrassons la même mission : Inspirer chacun à se reconnecter à la nature et à ceux qui lui sont chers. Si comme nous vous êtes convaincus que la famille, au sens large du terme, est une composante essentielle du bonheur venez leur créer le cocon idéal pour leur permettre de se concentrer sur l’essentiel : recharger les batteries ensemble au cœur d’une nature préservée

Plan de rénovation massif, nouvelles ouvertures de domaines au Danemark et en Allemagne, fort ancrage local… nous repensons constamment l’expérience client : Plus digitale, plus authentique et plus locale. Notre ambition devenir le Leader Européen du tourisme local réinventé, un tourisme à impact positif.

Rejoignez-nous avec votre volonté de vous surpasser, votre esprit d’équipe sans faille et votre orientation client !

Vous pourrez compter sur la bienveillance et le soutien de tous vos collègues et vous appuyer sur une culture qui donne du poids à vos idées, vous accompagne dans votre développement professionnel où chaque jour est différent avec une bonne dose de fun!

Cette offre ne correspond pas vraiment à ce que vous attendiez, voici quelques possibilités supplémentaires

Assistant(e) Office / Alternance H/F

  • Fonctions support - Communication
  • FRANCE, 86 - MORTON (Le Bois aux Daims)
  • Alternance
Voir l'offre

Responsable Département Technique H/F

  • Métiers sur site - Maintenance
  • FRANCE, 86 - MORTON (Le Bois aux Daims)
  • CDI
Voir l'offre
×