Stage

Beleef het avontuur bij Center Parcs tijdens een stage!

Tijdens een stage op onze parken of op ons hoofdkantoor krijg je de kans om impact te hebben op wat er echt toe doet! Help nieuwe ervaringen te creëren voor onze gasten midden in de natuur. Met de steun van je collega’s ontdek je misschien wel een kant van jezelf waarvan je het bestaan niet wist. Er gebeuren mooie dingen als we in teamverband werken!

Jij kan het verschil maken! Zodra je aankomt, krijg je een warm welkom en kom je terecht in een fijne werkomgeving. Het is onze prioriteit dat jij je goed voelt en jezelf kan zijn in jouw werk. Begeleid door je manager gedurende je hele stage, blijf je groeien en word je aangemoedigd om buiten de platgetreden paden te denken om je ideeën tot leven te brengen.

Stages chez Center Parcs
CEO CENTER PARCS EUROPE

Of je nu als stagiair of werkstudent bij ons komt werken, je draagt bij aan het succes van ons merk en maakt deel uit van ons nieuwe strategische plan Reinvention 2025. Als werkgever is het onze verantwoordelijkheid om je zo goed mogelijk te begeleiden en op te leiden, zodat je alle nodige middelen krijgt om je doelstellingen in je eigen loopbaan te bereiken.

Olivier Garaïalde

6 redenen om bij ons stage te lopen of werkervaring op te doen:

Rejoignez un acteur incontournable du tourisme local réinventé

1 – Ervaar de marktleider in lokaal toerisme

Ons doel is duidelijk: we willen zo goed mogelijk aan de verwachtingen van onze gasten voldoen en samen het lokale toerisme van morgen opnieuw definiëren. Om dit te bereiken hebben wij ons strategisch plan “Reinvention 2025” geïntroduceerd, dat onder andere is gebaseerd op een uitgebreid renovatieprogramma van onze parken, de opening van twee nieuwe parken in Denemarken en Duitsland, de versterking van onze lokale aanwezigheid in de prachtige regio’s waar wij gevestigd zijn en de digitalisering van onze klantervaring.

2 – Werken in een bedrijf waar mensen prioriteit zijn

Zodra je start, ga je aan de slag en bouw je een eigen netwerk op. Gedurende je hele stage word je ondersteund door je manager en heb je de mogelijkheid om regelmatig samen te komen om je ontwikkeling, je doelstellingen en je opleidingswensen te bespreken.

Evoluez dans une entreprise où l’humain est au centre des priorités

3 – Maak het verschil

Wat is er nu essentiëler dan de menselijke natuur? We zijn op ons best als we ons echt verbonden voelen met elkaar en de natuurlijke omgeving om ons heen. Laten we samen bijzondere momenten creëren midden in de natuur, volgens de principes van duurzaam toerisme.

4 – Ontdek je mogelijkheden

Ontdek tijdens een stage of werkplekleren nieuwe manieren van werken en breng je ideeën tot leven. Jouw toekomst is grenzeloos.

Nouvelle identité
Evoluez dans un environnement de travail idéal

5 – Ontwikkel jezelf in een ideale werkomgeving

Of je nu in het hart van de natuur bent of in ons kantoor in Peer, je profiteert van een omgeving die jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling bevordert. Je kunt deelnemen aan de vele interne evenementen die het hele jaar door worden georganiseerd en beschikt over alle nodige middelen om efficiënt te werken.

6 – Kom werken bij een Europees bedrijf

Bij Europese merken gaat het om diversiteit en multiculturaliteit. Werk je op het hoofdkantoor, dan is er de kans om deel te nemen aan Europese projecten met je collega’s in Nederland, Duitsland en/of Frankrijk, of zelfs door heel Europa te reizen! Werk je op een van de parken, dan krijg je de mogelijkheid je open te stellen voor de wereld door contact met onze buitenlandse gasten.

Intégrer une entreprise européenne
×