Werken op ons hoofdkantoor

Groei in een stimulerende werkomgeving!

In het landelijke Peer vind je ons hoofdkantoor. Het gebouw is ingericht om voor iedereen voldoende (flex) werkplekken te bieden. Je vindt er ook onze eigen plek om te lunchen. Voor dagelijks versbelegde broodjes is het bedrijfsrestaurant ook een aanrader. Ons kantoor is goed en filevrij te bereiken. Ben jij klaar om ons team te komen versterken?

Ons hoofdkantoor in cijfers

117
medewerkers

50
verschillende soorten functies

+23
ENPS (medewerkerstevredenheid)

Onze personeelsvoordelen

Naast het werken in een stimulerende omgeving, ervaar je ook de andere voordelen: een warme en informele werkomgeving, ontwikkelmogelijkheden, trainingen, interne events. Daarnaast geniet je van kortingen tijdens je eigen verblijf op een van de parken, gratis gebruik of korting op de faciliteiten, extra vrije dagen naarmate je langer in dienst blijft, enz…


Warme en gezellige werksfeer

Ontwikkelmogelijk-heden

Trainingsprogramma’s op maat

Korting op verblijf

Ons thuiswerkbeleid

Alle collega’s van het hoofdkantoor kunnen maximaal 3 dagen per week thuiswerken als zij dat willen, o.b.v. een fulltime dienstverband.

Al meer dan 30 jaar maak ik deel uit van de Center Parcs familie, gestart in 1992 als stagiaire op de receptie. Na mijn studies Hotelmanagement blijven plakken en 3 logo’s verder nog steeds werkzaam bij het bedrijf met de mooiste vakantieparken, momenteel al 28 jaar op het callcenter waar ik in verschillende functies gewerkt heb!

Elise
×