Werken op onze parken

Groei in een unieke werkomgeving!

Onze parken, echte oases van rust gelegen midden in de natuur, bieden je een unieke kans om te werken in een bijzondere omgeving. Als prachtige bestemming voor onze gasten zijn ze een ideale plek om te genieten van onvergetelijke ervaringen: plezier en activiteiten voor jong en oud, moderne en thema-cottages, Aqua Mundo, enz. Dit alles natuurlijk met respect voor de natuur, met de uitvoering van concrete acties op dagelijkse basis, zoals de certificeringen ISO 14001 en ISO 50001 en het label “Green Key” van al onze parken.

Evoluez dans un cadre de travail unique dans nos domaines !

Onze personeelsvoordelen

Naast het werken in een stimulerende omgeving, ervaar je ook de andere voordelen: een warme en informele werkomgeving, ontwikkelmogelijkheden, trainingen, interne events. Daarnaast geniet je van kortingen tijdens je eigen verblijf op een van de parken, gratis gebruik of korting op de faciliteiten, extra vrije dagen naarmate je langer in dienst blijft, enz…


Warme en gezellige werksfeer

Ontwikkelmogelijk-heden

Trainingsprogramma’s op maat

Korting op verblijf

Iets meer dan een jaar geleden startte ik in het team van de housekeeping. Op maandag en vrijdag vind je mij op het park om de cottages tot in de puntjes in orde te maken voor onze gasten. Ik kan al mijn energie kwijt in het poetsen en haal voldoening uit het enthousiasme en het vertrouwen van mijn mentor, floormanager, het team én de positieve reacties van onze gasten. We krijgen de kans om door te groeien en extra uitdagingen aan te gaan door bijvoorbeeld KVO en vlinderen. Wat dat allemaal is, dat leer je hier al snel. Met de collega’s spreken we tijdens de pauze samen af. Ik doe vaak mee aan activiteiten die georganiseerd worden. Zo leer je je collega’s op een andere manier kennen.

Heidi
×